Design: Tim Patrick Arctic Photo

Dessert

Sjokoladefondant  kr. 125,-
Med vaniljeis. bærcoulis, honningglaserte hasselnøtter og friske bær.
Anbefalt øl: Mørkved, Mannus & Blodøks, Beer & Lothing
Anbefalt vin: Recioto (6 cl dessertvin)

Tilslørte Bondepiker kr. 115,-
Tradisjonell kremdessert med norske epler
Anbefalt øl: Craig's Stout, Mannus & Blodøks
Anbefalt vin: Lenz Moser Trockenbeerenauslese (6 cl dessertvin)

Is & Sorbettallerken kr. 110,-
Med husets utvalg.
Anbefalt vin: Lenz Moser Trockenbeerenauslese (6 cl dessertvin)

No3’s Irish Coffee kr. 120,-
Clontarf irish whiskey, Munin-kaffe, brunsukker. Toppes med fløtelokk.


Se vår drikkemeny for større utvalg av kaffe avec og cocktails mm.