
Lunsjmeny
LUNSJ FREDAG & LØRDAG FRA 11:00 - 15:00
Ved større selskaper eksempelvis firma som ønsker lunsj anbefaler vi å forhåndsbestille maten, da er maten klar ved ankomst.
(alle smørbrød kan fås med rugbrød og glutenfritt)
DANSKE SMØRBRØD
VARMRETTER
Stjerneskudd kr. 225,-
Ferskt surdeigsbrød smøres og anrettes med smør, reker, gravet laks, panert fisk, sitron, dill, kaviar, sylteagurk, salat, kokt egg, grønne bønner og husets danske dressing.
Ribbe kr. 195,-
Ferskt surdeigsbrød smøres og anrettes med svineribbe, rødbeter, rødkål, syltet rødløk, ruccola, eple og sennepsaus.
Kartoffel & Frikadeller kr. 185,-
Ferskt surdeigsbrød smøres og anrettes med potetsalat, sprøstekt løk, hjemmelagde kjøttboller og syltet rødløk.
​
Leverpostei & Bacon kr. 170,-
Ferskt surdeigsbrød smøres og anrettes med smør, sylteagurk, salat, crispy bacon, sopp, rødbeter, grønne bønner, sprøstekt løk, kokt egg og dansk leverpostei.
​
Avokado & Egg kr. 155,-
Ferskt surdeigsbrød smøres og anrettes med smør,
ruccola, avokado og eggerøre.
​
Nordnorsk Fiskesuppe kr. 235,-
Kremet fiskesuppe med dagens fisk, reker og grønnsaker. Serveres med brød og aioli.
​
Skogsoppsuppe kr. 199,-
Kremet skogsoppsuppe laget på sopp fra Helgeland. Toppes med urteolje. Serveres med ostegratinert hvitløksbrød.
Dagens Suppe fra kr. 190 -
Spør våre servitører hva kokken har laget i dag.
​
​
Dansk Pølsetallerken kr. 255,-
Røde danske pølser serveres med potetmos, grønne bønner, sprøstekt løk, syltet rødløk og sennepsaus.
​
No3’s Toast kr. 155,-
2 skiver loff serveres med skinke, husets kremede saus, gratinert ost, potetgull og toppet med stekt egg.
forretter
Liten Nordnorsk Fiskesuppe kr. 149,-
Kremet fiskesuppe med dagens fisk, reker og grønnsaker. Serveres med brød og aioli.
Anbefalt vin: Champagne, Prosecco, Passage de Sûd, Chablis
Anbefalt øl: Utpå, Havmann, Øyværing, Kjerringøy
Inneholder: Bløtdyr, Skalldyr, Fisk, Melk, Sesamfrø, Selleri, (Gluten/Nøtter/Sesamfrø i brødet) (Egg i aioli).
Gravlaks kr. 179,-
Gravlaks serveres med potetsalat, julete sennepssaus og friske urter.
Anbefalt vin: Pinot Grigio, Valpolicella Ripasso
Anbefalt øl: Øyværing, Rensåsen, Vestfjorden
Inneholder: Laktose, Gluten, Egg, Sennep
Skogsoppsuppe kr. 139,-
Kremet skogsoppsuppe laget på sopp fra Helgeland.
Toppes med urteolje.
Serveres med ostegratinert hvitløksbrød.
Anbefalt vin: Pinot Grigio, Chardonnay
Anbefalt øl: Havmann, Into the glory rye, Skog
Inneholder: Hvitløk, Selleri, Laktose, Gluten, Hvitløk.
​
Carpaccio kr. 175,-
Hjortecarpaccio servert med parmesan, tyttebær,
urte olje, balsamico, rucola, einebær og pekannnøtter.
Anbefalt vin: Valpolicella Ripasso, Enterizo Reserva
Anbefalt øl: Baand, Saltstraumen, Skog
Inneholder: Laktose, Nøtter, Hvitløk.
street food
No3’s Jospergrillede BBQ Burger kr. 255,-
Vår udødelige signatur-burger består av norsk storfe, cheddar, bacon, burgerdressing, BBQ-saus, salat, tomat, rødløk og sylteagurk og urtestekte potetbåter.
Oppgrader din burger: Maiskrem + 35 kr Soppstuing + 45 kr.
Anbefalt vin: Candidato, Coto Imaz Gran Reserva
Anbefalt øl: Kjerringøy, Rensåsen, Vestfjorden.
Inneholder: Gluten, Melk, Sulfitt, Sennep, Egg.
Jospergrillet Chili Cheese-Burger kr. 255,-
Burger av norsk storfe, cheddar, bacon, husets chili-aïoli , salat,tortillachips og jalapenõ og urtestekte potetbåter.
Oppgrader din burger: Maiskrem + 35 kr Soppstuing + 45 kr.
Anbefalt vin: Candidato, Nauta, Ripasso, Amarone
Anbefalt øl: Vestfjorden, Rensåsen, Sphazy
Inneholder: Gluten, Melk, Sulfitt, Sennep, Egg
Kokken's Jospergrillet Spesialburger kr. 265,-
Burger av norsk storfe og lam, sitrus-mynte aïoli , rosmarin-blåbærsaus, ruccola, syltet rødløk, gorgonzola og urtestekte potetbåter.
Oppgrader din burger: Maiskrem + 35 kr Soppstuing + 45 kr.
Anbefalt vin: Vintage Rioja, Ripasso, Barbera D’Asti
Anbefalt øl: Saltstraumen, Rensåsen, Baand
Inneholder: Gluten, Hvitløk, Sennep, Laktose, Egg
Jospergrillet Kylling Satay kr. 245,-
Grilla og marinert kylling på spyd, urtestekte poteter, peanøttsaus samt en mango & chilisalat.
Anbefalt vin: Candidato Tempranillo, Valpolicella Ripasso
Anbefalt øl: Havmann, Vestfjorden, Rensåsen, Into the glory rye.
Inneholder: Peanøtter.
​
​
Jospergrillet Köfte Kjøttboller kr. 245,-
Serveres på en seng av finkuttet løk med krydderet sumak, hummus og salat.
Anbefalt vin: Valpolicella Ripasso, Candidato Tempranillo
Anbefalt øl: Havørn, Rensåsen, Saltstraumen
Inneholder: Gluten, Melk, Sesamfrø, Nøtter, Fisk, Egg.
​
​
Cæsarsalat kr. 245,-
Denne verdensberømte klassikeren serveres med delikat bladsalat vendt i husets cæsardressing, bacon, parmesan, brød krutonger og saftig kyllingbryst grillet i vår Jospergrill. Serveres med brød.
Anbefalt vin: Pinot Grigio, Octerra Chardonnay, Candidato (rødvin)
Anbefalt øl: Havmann, Havørn, Saltstraumen
Inneholder: Gluten, Melk, Sesamfrø, Nøtter, Fisk, Egg.
hovedretter
Tradisjonell Juletallerken kr. 399,-
Serveres med svineribbe, knasende svor, julepølse, medisterkaker, pinnekjøtt,
rødkål, rosenkål, svisker, tyttebær, julesaus og lokal mandelpotet.
Anbefalt vin: Valpolicella Ripasso, Amarone.
Anbefalt øl: Baand, Bjørn, Raus jul.
Inneholder: Laktose, Gluten, Selleri, Hvitløk, Nøtter, Gluten.
​
Grill Planken kr. 395,- pr pers
OBS: Delemeny minimum 2 pers, max 4 per planke.
Kyllingvinger, köfte-kjøttkaker, entrecôte, lammeskank.
Serveres med ovnsbakte poteter, maiskrem, soppstuing, tortilla chips, peppersaus, blåmuggostsaus, mangosalsa.
Anbefalt vin: Amarone, Barbera D'Asti, Coto de Imaz Gran Reserva
Anbefalt øl: Rensåsen, Skog, Øyværing, Vestfjorden.
Inneholder: Hvitløk, Selleri, Laktose, Laktose, Sennep.
Jospergrillet Café de Paris Entrecôte kr. 375,-
200 grams entrecôte av norsk storfe serveres med urtebakte potetbåter, café de paris saus samt et hint av portvinssaus, hvitløksbakt sopp og confitert tomat.
Anbefalt vin: Chianti Classico, Barbera D'Asti, Amarone
Anbefalt øl: Rensåsen, Saltstraumen
Inneholder: Laktose, Fisk, Sennep, Hvitløk, Selleri.
Lammeskank fra Håjen Gård kr. 365,-
Langtidsmarinert lammeskank fra Håjen Gård.
Serveres med skogsopprisotto, portvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker.
Anbefalt vin: Enterizo Reserva, Valpolicella Ripasso, Amarone
Anbefalt øl: Baand, Sphazy, Skog
Inneholder: Hvitløk, Selleri, Laktose.
Jospergrillet Tørrfisk kr. 399,-
Lofottorsk hengt på hjell i 3 måneder.
Fisken grilles på kull og toppes med bacon, serveres med urtebakt poteter, dampede gulrøtter, ertepuré og en smakfull sennepssaus.
Anbefalt vin: Enterizo Reserva, Coto de Imaz Gran Reserva
Anbefalt øl: Rensåsen, Skog, Vestfjorden, Baand
Inneholder: Laktose Fisk, Sennep.
Stor Nordnorsk Fiskesuppe kr. 235,-
Kremet fiskesuppe med dagens fisk, reker og grønnsaker. Serveres med brød og aioli.
Anbefalt vin: Champagne, Prosecco, Passage de Sûd, Chablis
Anbefalt øl: Utpå, Havmann, Øyværing, Kjerringøy
Inneholder: Selleri, Egg, Skalldyr, Fisk, Sesamfrø, Melk (Gluten/Nøtter, Sesamfrø i brødet /Egg i alioli )
Vegetar Skogssopprisotto kr. 225,-
Serveres med sopp plukket på Helgeland, parmesan og toppes med marinert og grillet sopp.
Anbefalt vin: Pinot Grigio, Chianti Classico
Anbefalt øl: Øyværing, Kjerringøy, Vestfjorden.
Inneholder: Laktose, Hvitløk.
til slutt
Sjokoladefondant kr. 155,-
Hjemmelaget sjokoladekake med varm og flytende kjærne. Serveres med vaniljeis, lakris, bær og hasselnøtter.
Inneholder: Laktose, Nøtter, Gluten.
Rømme Panna Cotta kr. 135,-
Med smak av seterrømme og vanilje, toppet med friske bær og en søt og god saus laget på norske skogsbær.
Inneholder: Brennevin, Laktose.
No3’s Irish Coffee kr. 145,-
Med smak av seterrømme og vanilje, toppet med friske bær og en søt og god saus laget på norske skogsbær.
Inneholder: Brennevin, Laktose.
​
Dessert Fjøla kr. 199,- pr pers
Et utvalg av kokkens søtsaker. Nutellasaus, iskrem, sorbet, fondant, karamell, lakris, candy, skogsbærsaus, småkaker, brownies, frukt, bær og enda mer candy.
Ca.15 min ventetid. Inneholder: Laktose, Gluten, Nøtter, Egg.
​
Vanilje Coupe kr. 135,-
Iskrem med varm Nutella sjokoladesaus og friske bær.
Inneholder: Nøtter, Laktose.
​
Espresso Martini Tiramisu kr. 155,-
Søt og god dessertdrink med Crème de cacao, Amaretto, Kahlúa, vodka og en dobbel espresso.
Inneholder: Brennevin, Laktose.
Ring oss på telefon: 731 88 333