Hovedretter

No3’s Grill Royal Sommer  kr. 365,- pr pers
OBS: Delemeny. Minimum 2 pers, max 4 per planke.
Med entrecote, svinekoteletter fra Håjen Gård, reinsdyrpølse fra ARV og spareribs.
Serveres med fries, grillet maiskolbe,
soppstuing, peppersaus, salat og oliven.
Anbefalt vin: Chianti, Vintage Rioja, Nauta
Anbefalt øl: Operatør, Psychotropic, Nattskift



Jospergrillet Dry-Aged 500 gram T-Bone  kr. 485,-
30 dagers tørrmodnet T-Bone for kjøttelskerne.
Serveres med fries, salat og peppersaus.
Ved deling kommer et tillegg på kr 60,- pr ekstra tilbehør
Anbefalt vin: Vintage Rioja, Ripasso, Coto Imaz Gran Reserva
Anbefalt øl: Rensåsen, Ekstra IPA, Skog, Nattskift



Langtidskokt Andelår  kr. 335,-
Med amandinepotet, ovnsbakte gulrøtter og duchambais-saus.
Anbefalt vin: Chianti, Barbera D’ Asti
Anbefalt øl: Skumslokker, Onkel i Amerika



Omvendt Bacalao  kr. 315 ,-
Vår versjon av den portugisiske klassikeren.
Med klippfisk fra Vega, chorizo og potetpure.
Anbefalt vin: Pinot Grigio, Riesling Feinherb
Anbefalt øl: Skumslokker, Gehalt, Raus Øyværing, Tre Gamle Damer



Dagens pannestekte fisk  kr. 305,-
Fersk fisk fra vår lokale fisker.
Serveres med saltbakt amandinepotet, hvitvinssaus med gressløk og stuing av kremet kål og cherrytomat.
Anbefalt vin: Coto Blanco, Riesling Trocken, Ripasso
Anbefalt øl: Utpå, Mjelle, Havmann, Skumslokker



Nordnorsk Fiskesuppe  kr. 225,-
Kremet fiskesuppe med dagens fisk, reker og grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
Anbefalt vin: Passage de Sûd, Riesling Trocken, Chablis
Anbefalt øl: Utpå, Mjelle, Havmann, Langfri