Hovedretter

Høyrygg av Torsk kr. 285,-

Pannestekt torsk fra Vega. Serveres med pilaffris, smørsaus og mange lag med tomat, sopp. og ansjos.

Anbefalt vin: Hvit: Riesling, Pinot Grigio. Rød: Ripasso, Amarone.
Anbefalt øl: Keiservarden, No3’s Kronisk Norsk, Mjelle.

 

Jospergrillet Entrecote kr. 305,- / 355,-

For kjøttelskerne. Velg mellom 180 gram eller 250 gram.
Serveres med kandiserte poteter, peppersaus,
ovnsbakt portobellosopp, langtidsstekt tomat,
grillet løk og salat med sennepsdressing.

Anbefalt vin: Chianti, Cousino Macul, Coto de Imaz
Anbefalt øl: Rensåsen, Beer & Lothing, Austmann Double IPA.

 

Ytrefilet av Rein fra ARV kr. 355,-

170 gram av skogens fineste delikatesser.
Langtidstekt sous vide før den avsluttes i pannen.
Serveres med potetgrateng, tyttebærchutney og husets viltsaus.

Anbefalt vin: Nauta Monastrell, Cousino Macul, Coto de Imaz.
Anbefalt øl: Raus Øyværing, Vestfjorden, Beer & Lothing.

 

Kokkens Pappardelle kr. 225,-

Tykk pasta med scampi, hjerteskjell, sopp, gressløk, hvitløk, tomat og husets hemmelige saus.

Anbefalt vin: Hvit: Pinot Grigio, Passage de Süd. Rød: Chianti.
Anbefalt øl: Raus Nordlending, Keiservarden, Mjelle.

Design: Tim Patrick Arctic Photo