Hovedretter

No3’s Grill Royal (Juleplanken) kr. 355,- pr pers

OBS: Delemeny minimum 2 pers, max 4 per planke.
I helt ny julevariant.
Langtidsmodnet økologisk pinnekjøtt fra Håjen Gård, juleribbe, røkt julepølse fra HA Hanssen, grov medisterkake og julemarinerte kyllingklubber.
Serveres med mandelpotet fra Bustnes Gård, surkål med bacon, kålrabistappe, pinnekjøttsjy, julesaus, husets tartarsaus, tyttebærchutney og svisker.
 

Anbefalt vin: Vintage Rioja, Barbera D’Asti, Riesling Trocken (hvitvin)
Anbefalt øl: Rensåsen, Jul på Verket, Julebokk


 

Jospergrillet Dry-Aged T-Bone

Velg din egen størrelse! Sjekk med vår servitør for dagens utvalg av størrelser. Passer også fint som delemeny.
30 dagers tørrmodnet T-Bone for kjøttelskerne.
Serveres med fries, salat og hjemmelaget tartarsaus.
Ved deling kommer et tillegg på kr 50,- for to stk tilbehør.

Størrelse/pris:
Inntil 600 gram: kr. 465,-
Inntil 700 gram: kr. 545,-
Inntil 800 gram: kr. 625,-
Inntil 900 gram: kr. 685,-
Inntil 1000 gram: kr. 745,-
Inntil 1100 gram: kr. 795,-
 

Anbefalt vin: Candidato, Vintage Rioja, Coto de Imaz Gran Reserva
Anbefalt øl: Rensåsen, Skog, Old School IPA, Nattskift


Kveite fra Lurøy kr. 295,-
Posjert fersk kveitefilet fra vår lokale fisker, Jim. Serveres med mandelpotet fra Bustnes Gård, ertepure, honningbakt gulrot og kjøkkensjefens kremede fiskesaus. Toppes med baconcrumble.


Anbefalt vin: Rioja Blanco, Alpi Retiche, Ripasso (rød), Barbera D’Asti (rødvin)
Anbefalt øl: Skumslokker, Mjelle, Utpå, Havmann

 

Ravioli med Rundmorkelsaus kr. 230,-
Spinat og ricotta-fylte ravioli, serveres med miks av sopp og rundmorkelsaus- og skum.

 

Anbefalt vin: Pinot Grigio, Alpi Retiche, Barbera D’Asti (rødvin)
Anbefalt øl: Kjerringøy, Tre Gamle Damer, Havmann

 

Pinnekjøtt fra Håjen Gård kr. 335,-
Langtidsmodnet og lettrøkt økologisk pinnekjøtt, mandelpotet fra Bustnes Gård, kålrabistappe, pinnekjøttsjy.

 

Anbefalt vin: Chianti, Barbera D’Asti, Pinot Grigio (hvitvin)
Anbefalt øl: Jul på Verket, Julebokk, Kjerringøy

 

 

Juletallerken kr. 305,-
Serveres med juleribbe, grov medisterkake, røkt julepølse fra HA Hanssen, mandelpotet fra Bustnes Gård, husets julesaus, tyttebærchutney

 

Anbefalt vin: Ripasso, Riesling Trocken (hvitvin)
Anbefalt øl: Jul på Verket, Julebokk, Vestfjorden

 

 

Hva serverer No3 i dag? 
Spør våre servitører for mer info om dagens rett og pris.