Hovedretter

Hvalbiff fra Vega kr. 295,-
Delikat norsk hval grillet i jospergrillen.
Serveres med ferske, ovnbakte amandinepoteter, salat og tzatziki.

Anbefalt vin: Candidato, Nauta, Coto de Imaz, Riesling Feinherb (hvitvin)
Anbefalt øl: Rensåsen, Beer & Lothing, Old School Double-IPA

 

Jospergrillet 500 grams T-Bone  kr. 445,-
For kjøttelskerne.
Serveres med fries, salat og hjemmelaget bearnaisesaus.

Anbefalt vin: Vintage Rioja, Barbera D’Asti, Amarone, Coto de Imaz
Anbefalt øl: Rensåsen, Beer & Lothing, Operatør IPA

 

Braisert Breiflabb fra Lurøy kr. 285,-
Serveres med pilaff-ris, fransk armoricaine-saus og piperad av paprika.

Anbefalt vin: Pinot Grigio, Alpi Retiche, Ripasso (rødvin)
Anbefalt øl: Langfri, Mjelle, Austmann Pale Ale

 

Andebryst fra Stange Gård kr. 315,-
Serveres med ferske ovnsbakte amandinepotetbåter, grillet eple, miks av sopp og husets margebeinssaus

Anbefalt vin: Vintage Rioja, Ripasso, Amarone
Anbefalt øl: Raus Øyværing, Rensåsen, Old School IPA

 

Vegetarpasta kr. 205,-
Serveres med tagliatelle, miks av sopp, trøffelolje og  parmesan

Anbefalt vin: Chianti (rød), Octerra Chardonnay (hvit)
Anbefalt øl: Raus Nordlending, Mjelle, Onkel i Amerika