Dessert

Hjemmelaget Sjokoladefondant kr. 135,-

Mmmm… Varm sjokoladekake med en kjerne av flytende sjokolade serveres med vaniljeis på en seng av hasselnøtt og honning.  Ventetid før servering er beregnet til 15 minutter, og denne mørke herligheten er verdt hvert sekund.

Anbefalt vin: Recioto (dessertvin)
Anbefalt øl: Coffee Porter, Mørkved, Craigs Macaroon Stout

 

Is og Sorbet kr. 110,-

For den som liker det kjølig. Et utvalg av husets is og sorbet.

Anbefalt vin: Lenz Moser Trockenbeerenauslese (dessertvin)
Anbefalt øl: Hula Hula Pineapple Sour

 

Bestemors Viennois Kakao kr. 105,-

Lindrer mot kulden. Laget av ekte sjokolade med pisket krem og kanel. Serveres med den spanske baksten churro ved siden av.

Anbefalt øl: Coffee Porter, Mørkved

 

Fransk Isbombe kr. 135,-

Også kalt Omelette Norvegienne. Luftig sukkerbrød med iskrem og konjakkflambert marengs på toppen.

Anbefalt vin: Lenz Moser Trockenbeerenauslese (dessertvin)
Anbefalt øl: Liquid Lumberjack Imperial Mocha Stout, Craigs Macaroon Stout

                                    

No3’s Irish Coffee kr. 125,-

Clontarf whiskey, kaffe fra vårt lokale røsteri Munin, brunsukker, toppes med fløtelokk.

Design: Tim Patrick Arctic Photo