Street Food

Alle burgermenyene kan fås med glutenfritt brød som inneholder sesamfrø.
Oppgrader din burger med maispuré og/eller soppstuing.
 

No3’s Jospergrillede BBQ Burger kr. 215,-
Vår signatur-burger består av 160g storfekjøtt, cheddar, bacon, burgerdressing, BBQ-saus, salat, tomat, rødløk og sylteagurk. Serveres med aioli og ferske, ovnsbakte Amandine-potetbåter.

Anbefalt vin: Candidato, Rioja, Cousino Macul.
Anbefalt øl: Tre Gamle Damer, Rensåsen, Old School Double IPA

 

Jospergrillet Chili Cheese-Burger kr. 215,-
Husets sterkeste burger består av 160g storfekjøtt, cheddar, bacon, husets chilidressing, salat, tortillachips og jalapenõ. Serveres med ferske, ovnsbakte Amandine-potetbåter.

Anbefalt vin: Nauta Monastrell, Ripasso, Amarone.
Anbefalt øl: Rensåsen, Vestfjorden, Pineshoot NEIPA

 

Jospergrillet Bluecheese-Burger kr. 215,-
Vi håper italienerne vil forsone seg med denne burgeren som består av 160g storfekjøtt, hjemmelaget gorgonzola-dressing, husets burgerdressing, salat, tomat og syltet rødløk. Serveres med ferske, ovnsbakte Amandine-potetbåter.

Anbefalt vin: Candidato, Rioja, Nauta Monastrell. 
Anbefalt øl: Old School Double IPA, Beer & Lothing


Vegetarburger kr. 195,-
Denne burgeren gjør det fornøyelig å ikke spise kjøtt. Består av poteter, brune linser, mais og grønne bønner, serveres med hjemmelaget burgerdressing, salat, tomat og rødløk, aioli og ferske ovnsbakte Amandine-potetbåter. Kan også fås i vegansk variant.

Anbefalt vin: Candidato, Rioja, Nauta Monastrell. 
Anbefalt øl: Raus Nordlending, Mjelle, Kjerringøy.

 

Cæsarsalat kr. 195,-
Denne verdensberømte klassikeren serveres med delikat bladsalat vendt i husets cæsardressing basert på parmesan og ansjos, med bacon og saftig kyllingbryst stekt i vår Jospergrill.
Serveres med brød. Velbekomme!

Anbefalt vin: Pinot Grigio, Chardonnay.    Rød: Candidato, Rioja.
Anbefalt øl: Nordlending, Mjelle, Keiservarden.

 

Pulled Pork kr. 190,-
Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Revet og mør svinenakke langtidsstekt i 12 timer med BBQ-saus, eplejuice og smakfullt øl, serveres med baguette, syltet rødløk, hjemmelaget coleslaw-salat, og ferske, ovnsbakte Amandine-potetbåter.

Anbefalt vin: Rioja, Cousino Macul, Coto de Imaz.
Anbefalt øl: Rensåsen, Tre Gamle Damer, Raus Øyværing.

Design: Tim Patrick Arctic Photo