Design: Tim Patrick Arctic Photo

Fra Havet

Nordnorsk Fiskesuppe kr. 195,-
Med dagens utvalg, reker, smørdampede grønnsaker.
Serveres med brød og aioli.
Anbefalt øl: No3’s Kronisk Norsk, Havmann, Keiservarden
Anbefalt vin: Riesling Trocken, Riesling Feinherb, Petit Chablis

Grilla Tørrfisk fra Værøy kr. 325,-
Med mandelpotet fra Bustnes Gård, erterstuing og baconvinaigrette. 
Toppes med kapers. 
Anbefalt øl: Rensåsen, Vestfjorden, Peach Sour
Anbefalt vin: Chardonnay, Riesling Feinherb, Vintage Rioja

Pannestekt Uer fra Helgeland kr. 295,-
Serveres med mandelpotetpure, eggesmør med bacon og mandel, kapers, 
aspargesbønner og rugbrødchips.
Anbefalt øl: Hoppy Blonde, Mjelle
Anbefalt vin: Petit Chablis, Vintage Rioja