Forretter / Aperitiff

Mango Ceviche kr. 130,-

Vår versjon av denne latin-amerikanske klassikeren lages med torsk og reker marinert i sitrusfrukter mikset med mango, rødløk, tomat, paprika, koriander og basilikum.
Anbefalt vin: Riesling Trocken, Riesling Feinherb 
Anbefalt øl: Keiservarden, Mjelle, Raus Nordlending

 

Kokkens "perfekte" egg kr. 120,-

Langtidskokt egg på 62˚ med bacon, løk og rødvinssaus, serveres med baguette, dekorert med persille.

Anbefalt vin: Candidato, Nauta Monastrell 
Anbefalt øl: Onkel i Amerika, Raus Øyværing, Vestfjorden

 

Søtmaissuppe og dens popcorn kr. 95,-

Varm suppe inspirert av tradisjonell, norsk maiskrem, laget av søtmais, melk og fløte, serveres med salt popcorn og granateplemolasse.

Anbefalt vin: Candidato, Rioja 
Anbefalt øl: Kjerringøy, Tre Gamle Damer

 

Sjøkreps fra Sletten kr. 165,-
Gambas Villreker kr. 135,-

Velg mellom sjøkreps eller villreker. Kokt i chili, hvitløk og urter. Serveres med brød.

Anbefalt vin: Passage de Süd, Pinot Grigio. 
Anbefalt øl: Hawaii IPA, No3’s Kronisk Norsk, Vestfjorden

Husets prosecco (glass) kr. 94,-

When a man says no to prosecco he says no to life.

 

Aperol Spritz kr. 130,-

Perfekt på en solskinnsdag, og de er det som kjent mange av på denne siden av Korgfjellet. Aperol, prosecco og appelsin.

 

No3’s Gin Tonic kr. 125,-

Arctic Gin, Fever Tree Tonic, agurksnurr, tørket limehjul og
et drag pepper.

 

Pasjonsfrukt-Martini kr. 145,-

Hovmesterens spesial, kommer med en sidecar av prosecco.

 

Old Fashioned kr. 145,-

6 cl Bulleit Bourbon, brunsukker, angostura bitters, appelsinskall.

Design: Tim Patrick Arctic Photo