Forretter / Aperitiff

Akevittgravet Laks fra Vega kr. 130,-
Serveres med syltede grønnsaker og soyasaus.

Anbefalt vin: Octerra Chardonnay, Alpi Retiche
Anbefalt øl: Keiservarden, Mjelle, Raus Nordlending

 
 

Marrokansk Shakshouka – kokkens perfekte egg kr. 120,-
Besøk Marokko gjennom en av spesialitetene fra dette vakre landet.
Norsk gårdsegg med tomat, løk, paprika, spisskummin og chili.

Anbefalt vin: Octerra Chardonnay
Anbefalt øl: Operatør IPA, Raus Øyværing, Onkel i Amerika

 
 

Kamskjell fra Lurøy kr. 135,-
Ferske kamskjell fra vår lokale fisker, Jim. Serveres med purreløk-kompott og kremet kraft fra sjømat.

Anbefalt vin: Passage de Sûd, Chablis
Anbefalt øl: Raus Nordlending, Mjelle, Langfri NEIPA

 
 

Nordnorsk Fiskesuppe kr. 110,-
Endelig tilbake! Fløtebasert fiskesuppe med dagens fisk og reke. Serveres med brød og hjemmelaget aioli.

Anbefalt vin: Passage de Sûd, Riesling Trocken, Chablis
Anbefalt øl: Austmann Pale Ale, Kronisk Norsk, Mjelle

-------------------

Husets prosecco (glass) kr. 94,-
When a man says no to prosecco he says no to life.

 
 

Aperol Spritz kr. 130,-
Perfekt på en solskinnsdag som det er mange av på denne siden av Korgfjellet.
Aperol, prosecco, appelsin. Voilla!

 
 

Pasjonsfrukt-Martini kr. 145,-
Hovmesterens spesial, kommer med en «sidecar» av prosecco.

 
 

Patron Caipirinha kr. 165,-
Klassiker med en meksikansk vri. Patron tequila, limebåter og sukker.

 
 

No3’s Gin Tonic kr. 125,-
Arctic Gin, Fever Tree Tonic, agurksnurr og et drag svart pepper.