top of page

Filosofi

Trønsdalhuset i Mo sentrum er en av Ranas eldste bygninger. Det store, vakre tømmerhuset, som i 1995 ble nominert til Rana Kommunes og Nordland Fylkes byggeskikkspris, har lange tradisjoner: for godt håndverk, for gjestfrihet, – og for god mat. I 1907 flyttet det unge paret Johan og Levie Trønsdal inn i sitt nybygde hus i LA Meyers gate 3, og med fire barn og utallige venner ble Levies kjøkken i 2.etasje snart kjent for gode middager og lekre kaker og bakervarer. I 1922 startet Johan sin fargehandel i 1.etasje, en bedrift som i de neste 87 årene, og gjennom tre generasjoner, ble drevet med fokus på kvalitet, kunnskap, og solid håndverk.

Vi ønsker å videreføre dette fokuset. Med ferske og lokale råvarer, ønsker vi å gi våre gjester en genuin matopplevelse og et hyggelig besøk i tradisjonsrike omgivelser.

Vi er en nordisk kullgrillrestaurant, med høyt fokus på kvalitet og service. Vi lager det aller meste fra bunnen av, både på kjøkkenet og i baren, og vi har sesongbaserte menyer for å kunne tilby noen av de beste råvarene vi har tilgjengelig. Dette skal gi dere det beste som Helgeland og Norden har å by på.

No3 skal være et sted for mange anledninger, og du er velkommen til oss uansett om du ønsker en enkel matbit eller en finere middag. Etter at kjøkkenet stenger kl 22 forvandles restauranten til vårt kveldskonsept, cocktailbaren «No3 By Night». Her har vi fokus på mennesker, atmosfære og gode drinker. 

Velkommen skal dere være!

bottom of page