top of page

Dette skjer på no3

  • REKEAFTEN
    REKEAFTEN
    Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå
    Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå
    Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå
    I fjor ble vi fullbooket på rekord tid og vi spiste til sammen over 46 kg reker! Vi gjentar bragden en gang til! Sist overasket kjøkkenet med en og annen godbit fra havet som en ekstra påskjønnelse det ble servert blåskjell, sashimi og speket hval. Spis så my du vil Kr 399,-
    Del
  • SKREIMØLJE
    SKREIMØLJE
    Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå
    Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå
    Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå
    Dette skjer én gang i året, og er årets høydepunkt blant mange fiskeelskere😍 Vi ønsker deg og skreien velkommen til bords 21 til 23 Februar Vi spise godt og skåle i glassene. Reserver ditt skreilag på No3! Pris Kr 399,- Velkommen til tradisjon på No3!
    Del
  • MASTERCLASS COCKTAILS
    MASTERCLASS COCKTAILS
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    MASTERCLASS COCKTAILS
    Del
  • BEERMAKERS DINNER
    BEERMAKERS DINNER
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Guttakrutt fra Raus har vært på en fuktig aften med kjøkkensjefen og ønsker deg velkommen til godt øl i harmoni med kjøkkensjefens meny for aftenen. Her kommer du til å få lære hvordan det er å starte mikro bryggeri, hvordan lage godt øl.. samt hvilket øl til hvilken mat.
    Del
  • RØDSEIAFTEN
    RØDSEIAFTEN
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Vi feirer Helgelands store stolthet! Vår alles kjære rødsei! Denne gangen som en 3-retters med alle rettigheter! Sei e ikke Tirsdag sei e ikke kjedelig! Sei e fest! Sei e godt selskap! Sei e skålende glass og gode venner!
    Del
  • BEER CHALLENGE
    BEER CHALLENGE
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Tid er ikke bestemt ennå
    Dette blir litt utenom det vanlige her får du en innføring i hvordan man starter et bryggeri, hvordan utfordringer du møter på veien og hvordan du løser dem.
    Del
bottom of page